Project in Plywood

So, after I’m not quite sure how long, the infamous ‘Rubble Room’ is no more. Penrith’s premier bouldering venue had it’s last holds added today, ready for a winter of plastic pulling.

The dwarf sized entrance
The dwarf sized entrance
The 45 degree right wall
The 45 degree right wall
The back wall
The back wall
The back wall and 30 degree left wall
The back wall and 30 degree left wall

It’s just a shame you can’t hear the motivational tunes coming through the roof!

I wonder if I should get Bonners round to cut the ribbon?!

P.S. Rachel – I’ve blatently stolen your post title from the good old ‘Project in Copper’ days, hope you don’t mind 😉

15 thoughts on “Project in Plywood”

    1. You’re always welcome Pete… just remember to bring your arms (and cake?!)

      It’s all essentially free standing, just a few battons screwed to the floorboards, so there’s voids behind the overhanging panels. I can still get behind the right wall for storage and to open the window when it gets too warm!

  1. Wall looks great!! :star: A lot of potential for injury though, especially hitting your head on the way in! 😯 I hope health and safety have been round and you’ll be issuing helmets in the hallway! 😉
    But is there a cafe selling cakes ❓ :yum: :yum:

  2. Jon, I may have misunderstood your bedroom interior design philosophy but it looks like you have overdone the hammock attachment points and underdone the storage solutions ❓

    1. Colin, with your underground exploits, surely you appreciate redundancy in a system – you can’t be too careful with hammock attachments.

      Great idea though – I’m gonna get me a hammock for Christmas!

    1. It used to be two very small rooms and a semi-finished shower room, built (badly) by the previous owner. After knocking a few partion walls down, I sort of forgot to finish the job (for five years or so…), hence it became known as ‘The Rubble Room’.

  3. Not anorakism (good word!), just lazyness.

    It’s the third incarnation of my bouldering wall, the previous two versions being in the garage at the bottom of the garden. Too far to walk you see…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *